Gino Di Lukaz

Te koop - cdsingle

single3 
CD-Single Morgen - 3 euro
Meer dan een zomerlief   voorkant hoes 2014
CD-single Zomerlief - 3 euro
single4
CD-single Dolce Donna - 3 euro
single5
CD-single Dansen - 3 euro
single3 
CD-Single Daisy - 3 euro
Twee CD-singles - 5 euro
Drie CD-singles - 7 euro
Bestel via info@ginodilukaz.be

Zoek op deze site

Wie is online?

We hebben 99 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Muzikale biografie

Gino Di Lukaz begon met zingen in mei 1988 na een deelname als quiz kandidaat bij de Pak e Poenshow. Op 15 december 1988 kwam een eerste single uit (Is that the way/Magdalene) maar dat was niet echt een succes !

Met z'n tweede single haalde GINO DI LUKAZ het populaire VTM programma TIEN OM TE ZIEN. Het optreden werd uitgezonden op 21dec 1989. Het was een hele eer om als beginnend zanger zonder platenfirma en zonder "lange arm" het televisiescherm te halen. "Daisy, ik zweef" werd gecomponeerd door Jerry Deewood en van tekst voorzien door Luc Vermote. De single was stukken beter dan de eerste plaat, maar naast wat airplay op VRT-radio en enkele live optredens bij Ro Burms en Paul Demeulder werd de single niet echt een succes. Omdat Gino Di Lukaz vanaf dan koos om als allround-artiest op te treden, maakte hij geen singles meer. Tot in 2013 (tergelegenheid van het 25 jarig bestaan van Gino Di Lukaz' animatie - shows) de cd single "Morgen" werd uitgebracht. In april 2014 verscheen " Meer dan een zomerlief" een cover van een Zuid - Afrikaanslied dat ,jammer voor mij , ook gecoverd werd door willy Sommers. De clip werd opgenomen in m'n school en was ook te zien op tv1 bij Marcel Vanthilt . We kregen er heel wat naambekendheid door !

In 2016 verscheen het heel mooie en romantische " Dolce Donna " . Het lied kreeg de hoogste rotatie bij Menttv en verscheen ook in de Ultra top 50.

Bij elk optreden wordt Gino Di Lukaz bijgestaan  door zijn vrouwtje Gina aan wie hij een steengoede technieker en een uitstekend klankbord heeft. Zij is de sterke kracht en steun achter Gino Di Lukaz. Zij , Gina , schreef de tekst voor het nummer dat in april 2016 verscheen onder de titel " Dolce Donna "! Een prachtige bolero gecomponeerd door de Mexicaan Marco Antonio Solis !

Vannacht gaan we samen dansen verscheen in 2017 en was een cover van Kurt Darren. Een opzwepend nummer waar veel van verwacht werd maar helaas viel het lied niet in de smaak bij radio en tv ook niet op regionaal vlak.

In 2018 kreeg Gino het idee om " Daisy, ik zweef " te laten herwerken door Koen Moeyaert ( Bandit). Een geslaagde productie die ook te zien was op Menttv en zelfs opgenomen werd in de playlist van radio 2 bij de avond- en nachtprogramma's. Een mooie erkenning. Maar hoge toppen scoorde het nummer niet.

Na 3 jaar stilte verschijnt op 25 okt 2021 een Nederlanstalige cover van "Il Mondo ",  "  Laat me leven". Benieuwd wat het wordt zeker nu samengewerkt wordt met " Houe of entertaiment " !

Muzikale levensloop Gino Di Lukaz en Clown Bessie:

Begonnen in 1989 als zanger - presentator maar na z'n eerste singel geleidelijk overgeschakeld naar entertainment voor senioren - volwassenen als zanger - humorist - entertainer.

Met z'n tweede single (1991) kreeg Gino Di Lukaz (zelfs zonder platenfirma) twee TV-optredens in Tien om te zien en live radio optredens bij Ro Burms en Pol De Meulder.

1992-93: Geleidelijk aan kreeg Gino meer en meer vraag om op te treden voor kinderen, eerst als clown, daarna als animator-zanger (Samson - imitator).     

De show programma's en de optredens groeiden in aantal. Enkele jaren terug kwam zijn vrouw (Clown Bessie) erbij als animatrice voor verjaardagsfeestjes , grime, glittertatoos en ballonplooien. Nu is Gino Di  Lukaz’ animatie-shows in West-en-Oost-Vlaanderen een veelgevraagde all round entertain-act (zie andere pagina’s) voor allerlei organisaties (zie pagina referenties).

In 2020 zijn we gestopt met kinderanimatie , ik voelde mij een beetje " démodé " !

Ambitie                                                                                                                                                      

Onze ambitie bestaat er in om volwassenen en senioren een aangename , leutige en ontspannende  namiddag of avond te bezorgen met onze verschillende shows en animaties. Het doet ons echt deugd als mensen ons spontaan komen zeggen dat ze er erg van genoten hebben.

Door af en toe een lied (cd) uit te brengen hopen we de lokale bekendheid wat te overstijgen en zo nog meer waardering te krjgen.


Gezondheid

Om zijn conditie op peil te houden doet Gino intensief aan sport. Eerst als voetballer (reserven 2de nationale), daarna als afstandsloper en nu als fervent fietsliefhebber- wielrenner. In de winter combineert hij fietsen met lopen.

Vrouwtje Gina heeft sedert een vijftal jaren ook de sportmicrobe te pakken gekregen. Zij sport 2 à 3 maal per week. In de winter zwemt ze lengtes of gaat lopen; in de zomer fietst ze geregeld 70 km soms samen met Gino.

Een goede gezondheid vinden beiden heel erg belangrijk. Daarom werken ze er hard aan.